hotely Leppävirta: ten nejlepší hotel v Leppävirta jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Leppävirta : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-26

2024-04-27


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Leppävirta, všechna ubytování v Leppävirta

4 hvězdičkové hotely v Leppävirta

  • Sport & Spa Hotel Vesileppis Leppävirta fotorgafie

    Sport & Spa Hotel Vesileppis Leppävirta

    Sport & Spa Hotel Vesileppis Leppävirta se nachází 5 minut jízdy od Orinoro Gorge, a nachází se v něm turecké parní lázně, lázeňské centrum a jacuzzi. 4-hvězdičkový Sport & Spa Hotel Vesileppis se…

  • Sokos Break Hotel Vesileppis Leppävirta fotorgafie

    Sokos Break Hotel Vesileppis Leppävirta

    Nacházející se 3 km od Konnuksen kanava, hotel Sokos Break Hotel Vesileppis Leppävirta má plavecký bazén. Leppävirta Church je vzdáleno 700 metrů.

Všech 4 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Leppävirta

  • Mansikkaharju Holiday Camp Leppävirta fotorgafie

    Mansikkaharju Holiday Camp Leppävirta

    Mansikkaharju se nachází 5 minut chůze od Kalmalahden taistelun muistomerkki a 10 minut chůze od Konnus Golf. Mansikkaharju je vila s výhledem na jezero, která nabízí parkování zdarma, tenisový kurt…

Všech 2 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 12 hotely v blízkosti v Leppävirta Finsko s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Leppävirta, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Leppävirta. Máme nabídky hotelu v centru Leppävirta. Můžete si také rezervovat Leppävirta hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."